fbpx
Skip to content
Kunst aan de muur: Doris Los

Kunst aan de muur: Doris Los

  • dinsdag 3 september 2024 tot dinsdag 3 december 2024

    Contact event manager

    1 2 3 4

    Book your tickets

    Choose tickets
    $0
    Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
    Back to details
    Thank you Kindly

    Kunst aan de muur: Doris Los

    dinsdag 3 september 2024 tot dinsdag 3 december 2024
    3 september 2024

    000000

    Elke drie maanden verwelkomen wij een nieuwe Amersfoortse kunstenaar bij Kunst aan de Muur. Ontdek inspirerende en frisse werken aan de muur tegenover onze open keuken, en laat je verrassen door de veelzijdigheid van lokale talenten.

    Doris Los | 3 september – 3 december

    Creatief bezig zijn is in mijn 20-jarige leven een grote passie van mij. Van het naaien van eiermutsjes voor Pasen achter de naaimachine tot het ontdekken van verschillende technieken in tekenen en schilderen. Het was echter in het tweedimensionale werken waar ik mijn ware passie vond. Na de middelbare school besloot ik daarom een passende opleiding te zoeken, en zo kwam ik terecht bij de opleiding Docent Beeldende Vorming. Tot mijn grote vreugde werd ik toegelaten tot de Breitner Academie in Amsterdam, waar ik me zowel als kunstenaar als docent ontwikkel en inmiddels mijn afstudeerjaar ben begonnen.

    Voor het Stadscafé ben ik op eigen initiatief een serie schilderijen gaan maken, met als hoofdonderwerp “toevallige ontmoetingen”. Veel relaties komen op vreemde manieren en momenten op ons pad, in allerlei verschillende vormen. Het zijn verrassingen die in de toekomst op ons wachten en vaak een grote rol spelen in ons eigen verhaal. Mijn fascinatie ligt met name in het onwetende geluk van de toekomst, waarvan je de uitkomst nooit kunt voorspellen.

    Opening op 4 september om 17:00 uur

    Kom gerust langs om de nieuwste werken van Doris Los te bewonderen. De officiële opening van haar expositie vindt plaats op 4 september om 17:00 uur. We verwelkomen je graag om samen met ons het werk van deze veelbelovende jonge kunstenaar te vieren!

    Op de hoogte blijven?

    Weten wat de volgende expositie is en wanneer de opening daarvan plaatsvindt? Iedere twee weken sturen we een mailtje met updates over nieuwe gerechten, evenementen en leuke weetjes over collega’s en vaste gasten. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief >>

    Back To Top
    en_GBEnglish