fbpx
skip to Main Content

Geef een thuisborrel cadeau

Het COVID-19 virus heeft ons land in de greep en doet een zwaar beroep op mensen in de zorg, de hulpdiensten, de schoonmakers, mensen in het openbaar vervoer en in het onderwijs.

We houden op advies afstand. Ook van onze geliefden terwijl we die juist nu graag een knuffel zouden willen geven. Denk aan je opa en oma, je geliefde of een goede buur.

Met de thuisborrel biedt Stadscafé Amersfoort 1SAMEN1 de mogelijkheid om juist nu die mensen een hart onder de riem te steken. Geef een borrelplank of heerlijke schaal nacho’s met een fles cadeau aan mensen die het verdiend hebben of aan mensen die wel wat afleiding kunnen gebruiken!

Deze actie is uitsluitend bedoeld om deze mensen te steunen, daarom bieden we het pakket aan voor de kostprijs. Bij de bereiding en levering van de pakketten wordt rekening gehouden met de maatregelen van het RIVM.

Bekijk video
STAP 1Kies borrelpakket
  • Vertel ons wie je de thuisborrel cadeau doet, iemand die je kent of schenk anoniem
  • Stel het gewenste pakket samen
  • Vul jouw persoonlijke bedankje in
STAP 2Verse bereiding
  • Wij stellen jouw gewenste borrelpakket samen
  • Wij maken een kaartje met jouw persoonlijke bedankje
STAP 3Persoonlijk bezorgd
  • Onze medewerkers en gasten brengen het pakket vrijwillig en persoonlijk langs in Amersfoort
  • Bezorgtijdstip uiteraard in overleg

Laatste levering op zaterdag 18 april - bestellen is niet meer mogelijk

Er zijn geen woorden voor de prachtige reacties die we de afgelopen weken hebben gezien. We hebben bijna duizend mensen mogen verrassen met de Stadscafé 1samen1 Thuisborrel; eenzame ouderen, verzorgers, familieleden en vrienden die iemand zijn verloren en jarigen die het dit jaar alleen moesten vieren. Allemaal waren zij diep ontroerd en we willen iedereen die hieraan heeft bijgedragen enorm bedanken. Jullie hebben Amersfoort in deze tijd een stukje verbondener en gelukkiger gemaakt!⁠

Deze week brengen we de laatste bestellingen van de thuisborrel langs. Volgende week gaat al onze aandacht uit naar hoe we vorm gaan geven aan een nieuwe situatie in het Stadscafé. We blijven graag met jullie in contact en houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen, dus blijf ons volgen op sociale media en stuur af en toe iets liefs.

Lieve groet,

Team Stadscafé Amersfoort

Back To Top