fbpx
skip to Main Content
Maak Stadcafé bij je thuis af
Voorgerechten
Burrata
  • Schud de sla met de tomaatjes in een diep bord
  • Leg de burrata in het midden
  • Klop met een lepel de kruidenolie en balsamico door elkaar en schep over de burrata
  • Maak af met groene cress
Zalm
  • Leg de rolletjes zalm op het bord
  • Spuit toefjes van de bietenhummus en de yoghurtsaus op en tussen de zal
  • Verdeel de sla tussen de rolletjes en de toefjes
  • Maak af met groene cress
Vitello tonnato
  • Leg de kalfsmuis op het bord en besmeer met de tonijnsaus
  • Verdeel de rucola over het gerecht
  • Garneer met de nootjes
Hoofdgerechten
Wildstoof
  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Haal de deksel van de wildstoof en zet de bak 15 minuten in de oven
  • Haal de deksel van de aardappelpuree en zet deze er na 5 minuten bij
  • Zet 3 minuten voor het einde eventueel je borden ook nog in de oven, zo blijft je gerecht langer warm
  • Schep de stoof op het bord en de puree ernaast
Heilbot
  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Haal de deksel van de heilbot en asperges en zet de bak 8 minuten in de oven
  • Schep de knolselderijpuree in een steelpan en verhit 5 minuten op matig vuur
  • Maak een spiegeltje van de puree; schep met een lepel wat puree midden in het bord en draai er met de bolle kant van de lepel een cirkeltje van
  • Leg de heilbot op de puree en schik daarop de asperges
  • Garneer met de cress
Vegetarische pasta
  • Verhit een klein beetje (olijf)olie in een wokpan of koekenpan
  • Schep de pasta en de saus in de pan en verhit op hoog vuur 5 minuten
  • Doe de pasta met de saus op een bord
  • Garneer met de parmezaanse kaas en rucola
Nagerechten
Kaasplankje
  • Pak een mooie houten of stenen plank, schik hier de kaas en het vijgenbrood op
  • Maak een dessertlepel heet onder de warme kraan en schep hierop de appelstroop, leg op de plank
  • Decoreer met de gebrande noten
Tiramisu
  • Dit gerechtje is al helemaal af! Leg hem op je mooiste bord en geniet ervan.
Chocomousse
  • Knip een hoekje van het spuitzakje. Spuit de chocomousse in het bord
  • Verdeel de compote erover
  • Bestrooi met nootjes
  • Maak af met de cress
Back To Top