fbpx
skip to Main Content

Bij een vernieuwde keuken hoort een nieuwe kaart!

23 november 2021

Bij een vernieuwde keuken hoort een nieuwe kaart!

23 november 2021

Dit keer gaan Joris en Wesley met hun team weer een stap verder om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Met nóg luxere broodjes, hoogwaardige gerechten en de mogelijkheid om te komen “drunchen” begint het steeds meer in de buurt te komen van het niveau dat we voor ogen hebben.

Sinds de opening van ons Stadscafé zijn er steeds meer stappen gezet om de kwaliteit te verbeteren en hebben we naast een vernieuwde keuken ook een ijzersterk keukenteam opgebouwd. Hiermee kunnen we een uitgebreide kaart aanbieden en door de vernieuwde keuken kunnen we een stuk efficiënter werken.

Joris: “Een mooi moment dus om er weer een stapje bij te doen en daar staan we met het hele keukenteam achter. De jonge jongens vinden het namelijk prachtig om zulke mooie gerechten te maken en leren daar tegelijkertijd veel van. Want er is niets mooiers dan een gast verrassen met iets wat hij hier niet meteen zou verwachten. De eerste gerechten zijn al positief ontvangen!”

Mede door de laagdrempelige sfeer en beperkte openingstijden zien we hier langzaamaan een nieuwe eetcultuur ontstaan. Naast “even snel een broodje doen” gaan gasten steeds meer voor een luxe lunch, waar ook warme gerechten besteld worden. De romige kreeftenbisque en de pasta met gamba’s geven je het gevoel dat je in Italië bent en dat is precies wat we voor ogen hadden met deze kaart. Daar wordt namelijk van de lunch én het diner een feestje gemaakt en dat kan ook bij ons!

Zin om onze nieuwe kaart te proberen? Van 10:30 tot 19:30 uur is er ruime keuze tussen kleine, grote, koude en warme gerechten. Bekijk hier de nieuwe gerechten.

Tot snel!

Dit keer gaan Joris en Wesley met hun team weer een stap verder om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Met nóg luxere broodjes, hoogwaardige gerechten en de mogelijkheid om te komen “drunchen” begint het steeds meer in de buurt te komen van het niveau dat we voor ogen hebben.

Sinds de opening van ons Stadscafé zijn er steeds meer stappen gezet om de kwaliteit te verbeteren en hebben we naast een vernieuwde keuken ook een ijzersterk keukenteam opgebouwd. Hiermee kunnen we een uitgebreide kaart aanbieden en door de vernieuwde keuken kunnen we een stuk efficiënter werken.

Joris: “Een mooi moment dus om er weer een stapje bij te doen en daar staan we met het hele keukenteam achter. De jonge jongens vinden het namelijk prachtig om zulke mooie gerechten te maken en leren daar tegelijkertijd veel van. Want er is niets mooiers dan een gast verrassen met iets wat hij hier niet meteen zou verwachten. De eerste gerechten zijn al positief ontvangen!”

Mede door de laagdrempelige sfeer en beperkte openingstijden zien we hier langzaamaan een nieuwe eetcultuur ontstaan. Naast “even snel een broodje doen” gaan gasten steeds meer voor een luxe lunch, waar ook warme gerechten besteld worden. De romige kreeftenbisque en de pasta met gamba’s geven je het gevoel dat je in Italië bent en dat is precies wat we voor ogen hadden met deze kaart. Daar wordt namelijk van de lunch én het diner een feestje gemaakt en dat kan ook bij ons!

Zin om onze nieuwe kaart te proberen? Van 10:30 tot 19:30 uur is er ruime keuze tussen kleine, grote, koude en warme gerechten. Bekijk hier de nieuwe gerechten.

Tot snel!

Back To Top