fbpx
skip to Main Content

Over Stadscafé Amersfoort

Sinds 2017 is Stadscafé Amersfoort een warm bad, waarin iedereen zich welkom voelt, zichzelf kan zijn en waar je op elk moment van de dag kan komen aanwaaien. Waar persoonlijke aandacht en kwaliteit centraal staan. En waar we samen met onze gasten een warm hart toedragen voor onze stad.

Met diversiteit in het team en passie voor gastvrijheid willen we u enthousiasmeren om steeds opnieuw terug te keren. Niet alleen voor de fijne gesprekken, maar ook voor de huiselijke sfeer en verrassende smaken. Komt u snel (weer) een keer op bezoek?

Leer ons team kennen

POWER Amersfoort

Een paar keer per maand vult het terras of onze tuinkamer zich met senioren uit de binnenstad. POWER-Amersfoort organiseert namelijk activiteiten voor deze doelgroep, waarin ontmoeting en zingeving belangrijke thema’s zijn. In Stadscafé Amersfoort faciliteren wij een koffietafel en iedere laatste woensdag van de maand de Happy Power borrel. Wilt u ook aanschuiven? Dan bent u meer dan welkom! Bekijk onze agenda voor de komende bijeenkomsten of kijk voor meer informatie op de website van POWER-Amersfoort.

Bekijk onze agenda

Kunst aan de muur

Voor de kunstliefhebbers hebben we bij het Stadscafé iedere paar maanden nieuwe kunst aan de muur hangen van Amersfoortse kunstenaars. U kunt deze exposities kosteloos bezoeken bij ons Stadscafé of bewonder de werken tijdens een borrel of diner. Bij de opening van de expositie kunt u aanschuiven aan de shared-dining tafel voor 12,50 euro.

Bekijk de expo op dit moment

Open Naald

Iedere donderdag organiseren we in samenwerking met Velvet Music Amersfoort een ‘Open Naald’ avond, speciaal voor de vinyl liefhebbers! De DJ neemt zijn mooiste collectie aan platen mee, waar jij doorheen mag bladeren om een verzoekplaat aan te vragen. Wil je graag je eigen vinyl (laten) horen? Neem je favoriete platen dan gerust mee en geef ze aan de DJ. Of ga zelf achter de draaitafel staan, dan leert hij je de kneepjes van het vak!

Meer informatie

Alpe du Fles

Twee keer per jaar vindt Alpe du Fles plaats: dé toertocht voor de wielerliefhebber en borrelaar! Er is zowel een voorjaars- als een najaarsklassieker, waarbij we ‘s ochtends altijd starten met een wielerontbijt in Stadscafé Amersfoort. Vervolgens beginnen we aan de wielertocht van ongeveer 90 km, die ons langs de meest pittoreske dorpjes, wonderschone natuurgebieden en perfecte stukken asfalt brengt. De dag finisht met een warme snack en bier, waar we met z’n allen het glas heffen op het leven en de koers.

De Voorjaarsklassieker is op 2 april 2022. Wil je op de hoogte blijven van de kaartverkoop? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!
Back To Top
en_GBEnglish