fbpx
skip to Main Content

Over Stadscafé Amersfoort

In 2017 openden we de deuren van het Stadscafé. Het moest een warm bad worden waar iedereen zich welkom voelt, zichzelf kan zijn en waar je op elk moment van de dag kan komen aanwaaien. Waar persoonlijke aandacht en de beste kwaliteit centraal staan. En waar zowel gasten als werknemers hart hebben voor de mens en de stad.

Met diversiteit in het team en passie voor gastvrijheid willen we een divers publiek aantrekken, enthousiasmeren en laten terugkomen. Niet alleen voor de service, maar ook voor de ambiance en smaken. Door continu het assortiment en de service te vernieuwen en verbeteren willen we onze gasten iedere dag weer opnieuw verrassen. Komt u snel een keertje op bezoek?

Leer ons team kennen

Samen naar een beter Amersfoort

Stadscafé Amersfoort biedt samen met 1SAMEN1 ondersteuning aan mensen uit de binnenstad die wat extra aandacht verdienen. We doen dit door activiteiten te organiseren en faciliteren waarbij verbinding centraal staat. Samen willen we de eenzaamheid onder deze doelgroep terugdringen.

Bekijk de website

POWER Amersfoort

Bij POWER-Amersfoort organiseren deelnemers activiteiten voor senioren uit de binnenstad waarin ontmoeting en zingeving vaak belangrijke thema’s zijn. In het Stadscafé faciliteren wij elke vrijdagochtend een koffietafel en iedere laatste woensdag van de maand de Happy Power borrel. Bekijk de agenda voor komende bijeenkomsten.

Bezoek POWER Amersfoort

Kunst aan de muur

Voor de kunstliefhebbers hebben we bij het Stadscafé iedere paar maanden nieuwe kunst aan de muur hangen van Amersfoortse kunstenaars. U kunt deze exposities kosteloos bezoeken bij ons Stadscafé of bewonder de werken tijdens een borrel of diner. Bij de opening van de expositie kunnen deelnemers aanschuiven aan de shared-dining tafel voor 12,50 euro.

Bekijk de expo op dit moment

Open Naald

Iedere eerste donderdag van de maand organiseren we in samenwerking met Velvet Music Amersfoort een ‘Open Naald’ avond, speciaal voor de vinyl liefhebbers! We beginnen met een workshop voor degenen die de kneepjes van het vak nog moeten leren en bieden daarna een open podium voor iedereen die zijn eigen vinyl wil laten kraken op de grammofoon. Uiteraard mag je ook je mooiste platen meenemen en laten draaien door onze vaste dj, of laat je inspireren door nieuwe muziek.

Alpe du Fles

Twee keer per jaar organiseren Wouter van het Stadscafé en Rick van ‘t Nonnetje het evenement Alpe du Fles: dé toertocht voor de wielerliefhebber en borrelaar! Er is zowel een voorjaars- als een najaarsklassieker. ‘s Ochtends wordt er gestart met een wieler-ontbijt in het Stadscafé. De wielertocht van ongeveer 90 km lange route brengt je langs de meest pittoreske dorpjes, wonderschone natuurgebieden en perfecte stukken asfalt. De dag eindigt in ‘t Nonnetje waar met z’n allen het glas wordt geheven op het leven en de koers.

Ga naar de website
Back To Top
en_GBEnglish
Winkelmandje
Nog geen producten in je mandje
Verder winkelen
0