fbpx
skip to Main Content

In de serre met Pablo

19 oktober 2021

In de serre met Pablo

19 oktober 2021

Meet the Team: Pablo Reijnders

Midden in de lockdown werd hij 18 jaar. Dat was flink balen! Dus toen de horeca eindelijk weer open mocht, heeft hij zijn verloren maanden meteen ingehaald en zag je hem regelmatig op een terrasje in ons mooie Amersfoort. En na zo bijna alle terrassen te hebben geprobeerd, bleef er eentje toch het meeste hangen: het Stadscafé. De gezellige sfeer, het vriendelijke personeel en de goede service zorgden ervoor dat hij hier erg graag kwam. “Toen ik op zoek was naar een nieuwe bijbaan ben ik dus meteen gaan kijken bij het Stadscafé en mocht ik op gesprek komen.” En iemand die meteen al hart voor de zaak had konden we natuurlijk heel goed gebruiken. Inmiddels werkt hij hier al twee maanden fulltime en werd het hoog tijd om hem aan jullie voor te stellen:

Pablo is geboren in Amstelveen en was vijf jaar oud toen hij naar Amersfoort verhuisde. Zijn moeder is Colombiaans, waardoor hij is opgevoed met twee verschillende talen, culturen en keukens. Een mooie mix, vonden wij! En al zou je wat latino-temperament verwachten, het is een stille kracht. Daarnaast is hij creatief, positief en onderneemt veel met zijn vrienden. Door zijn leergierigheid probeert hij vaak nieuwe skills te leren of ze te verbeteren en volgt as we speak een Spaanse cursus, zodat hij de taal nog beter gaat beheersen. Daarbuiten zie je hem ook regelmatig in de sportschool, hardlopen of voetballen met zijn vriendenteam bij Cobuboys.

Voor Pablo bij het Stadscafé terecht kwam heeft hij meerdere bijbanen gehad; achter de frituur in de voetbalkantine, dekbedden verpakt en in de Albert Heijn gewerkt. Tussendoor zat deze studiebol op het VWO en heeft afgelopen zomer zijn diploma behaald. Hij weet alleen nog niet helemaal zeker wat hij nu wil gaan studeren, dus besloot hij een tussenjaar te nemen en bij ons te komen werken.

Hiervoor had Pablo nog helemaal geen horeca ervaring. Zo kwam hij er pas op zijn eerste werkdag achter dat een dienblad vasthouden nog best lastig is, met als gevolg een paar kapotte glazen. Kan gebeuren! Maar binnen twee maanden bij ons Stadscafé is er al heel wat veranderd en heeft hij al veel geleerd. Inmiddels mag hij naast het runnen van dienbladen en gerechten ook al bestellingen opnemen en leert hij de bar onder de knie te krijgen.

Dat ik er als medewerker voor kan zorgen dat de gast met een glimlach vertrekt geeft mij veel voldoening en plezier in mijn werk.

Het leukste aan zijn werk vindt Pablo de interactie met de gasten. “Of het nou een groep vrienden is die een biertje komt doen, een stel dat komt lunchen of de vaste gast die ‘s ochtends een cappuccino komt drinken. Iedereen komt uiteindelijk naar het Stadscafé om een leuke tijd te hebben. Dat ik er als medewerker voor kan zorgen dat de gast met een glimlach vertrekt geeft mij veel voldoening en plezier in mijn werk.”

In de toekomst wil Pablo veel van de wereld zien. Een buitenlandse stage voor zijn studie of zelfs een baan in het buitenland lijkt hem een fantastische ervaring. Vandaar dat hij het zo belangrijk vindt om de Spaanse taal volledig te beheersen, aangezien hiermee letterlijk een hele nieuwe wereld voor hem opengaat.

Fijn om je in ons team te hebben Pablo!

Wil jij je net als Pablo bij ons team voegen?
Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Meet the Team: Pablo Reijnders

Midden in de lockdown werd hij 18 jaar. Dat was flink balen! Dus toen de horeca eindelijk weer open mocht, heeft hij zijn verloren maanden meteen ingehaald en zag je hem regelmatig op een terrasje in ons mooie Amersfoort. En na zo bijna alle terrassen te hebben geprobeerd, bleef er eentje toch het meeste hangen: het Stadscafé. De gezellige sfeer, het vriendelijke personeel en de goede service zorgden ervoor dat hij hier erg graag kwam. “Toen ik op zoek was naar een nieuwe bijbaan ben ik dus meteen gaan kijken bij het Stadscafé en mocht ik op gesprek komen.” En iemand die meteen al hart voor de zaak had konden we natuurlijk heel goed gebruiken. Inmiddels werkt hij hier al twee maanden fulltime en werd het hoog tijd om hem aan jullie voor te stellen:

Pablo is geboren in Amstelveen en was vijf jaar oud toen hij naar Amersfoort verhuisde. Zijn moeder is Colombiaans, waardoor hij is opgevoed met twee verschillende talen, culturen en keukens. Een mooie mix, vonden wij! En al zou je wat latino-temperament verwachten, het is een stille kracht. Daarnaast is hij creatief, positief en onderneemt veel met zijn vrienden. Door zijn leergierigheid probeert hij vaak nieuwe skills te leren of ze te verbeteren en volgt as we speak een Spaanse cursus, zodat hij de taal nog beter gaat beheersen. Daarbuiten zie je hem ook regelmatig in de sportschool, hardlopen of voetballen met zijn vriendenteam bij Cobuboys.

Voor Pablo bij het Stadscafé terecht kwam heeft hij meerdere bijbanen gehad; achter de frituur in de voetbalkantine, dekbedden verpakt en in de Albert Heijn gewerkt. Tussendoor zat deze studiebol op het VWO en heeft afgelopen zomer zijn diploma behaald. Hij weet alleen nog niet helemaal zeker wat hij nu wil gaan studeren, dus besloot hij een tussenjaar te nemen en bij ons te komen werken.

Hiervoor had Pablo nog helemaal geen horeca ervaring. Zo kwam hij er pas op zijn eerste werkdag achter dat een dienblad vasthouden nog best lastig is, met als gevolg een paar kapotte glazen. Kan gebeuren! Maar binnen twee maanden bij ons Stadscafé is er al heel wat veranderd en heeft hij al veel geleerd. Inmiddels mag hij naast het runnen van dienbladen en gerechten ook al bestellingen opnemen en leert hij de bar onder de knie te krijgen.

Dat ik er als medewerker voor kan zorgen dat de gast met een glimlach vertrekt geeft mij veel voldoening en plezier in mijn werk.

Het leukste aan zijn werk vindt Pablo de interactie met de gasten. “Of het nou een groep vrienden is die een biertje komt doen, een stel dat komt lunchen of de vaste gast die ‘s ochtends een cappuccino komt drinken. Iedereen komt uiteindelijk naar het Stadscafé om een leuke tijd te hebben. Dat ik er als medewerker voor kan zorgen dat de gast met een glimlach vertrekt geeft mij veel voldoening en plezier in mijn werk.”

In de toekomst wil Pablo veel van de wereld zien. Een buitenlandse stage voor zijn studie of zelfs een baan in het buitenland lijkt hem een fantastische ervaring. Vandaar dat hij het zo belangrijk vindt om de Spaanse taal volledig te beheersen, aangezien hiermee letterlijk een hele nieuwe wereld voor hem opengaat.

Fijn om je in ons team te hebben Pablo!

Wil jij je net als Pablo bij ons team voegen?
Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Back To Top