fbpx
skip to Main Content

In de serre met Hannah

29 januari 2020

In de serre met Hannah

29 januari 2020

Misschien heb je deze kleine krullebol al zien rondrennen in ons Stadscafe. Of misschien alleen haar krullen, die boven het dienblad uitkomen wanneer ze zich op zaterdagavonden een weg baant door de dansende menigte. Maar Hannah is een doorzetter en het lukte haar al snel om onze gasten te voorzien van een ijskoud biertje wat niet doodgeslagen was. We zijn dan ook ontzettend blij dat ze ons is komen versterken in de bediening.

Thuis cocktails maken en bijkletsen met een muziekje op, dat vind ik veel leuker dan uitgaan in de stad.

Met een Surinaamse moeder en een Nederlandse vader groeide ze op in Amsterdam, maar omdat haar vader niet wilde dat ze later met een wietlucht thuis zou komen zijn ze op haar zesde verhuisd naar Vathorst. Blowen was sowieso niks geweest voor Hannah vertelt ze, ze houdt er meer van om thuis een drankje te doen met haar vriendinnen. “Thuis cocktails maken en bijkletsen met een muziekje op, dat vind ik veel leuker dan uitgaan in de stad.”

Bij La Salita in Hoevelaken deed ze haar eerste horeca ervaring op en sindsdien wil ze niks anders meer. Ze ziet zichzelf de komende jaren nog wel werken bij het Stadscafe. Tot ze psycholoog is, want daarvoor studeert ze nu aan het MBO. Aan ambitie heeft ze niets tekort, dat blijkt. Ze wil namelijk doorstuderen tot ze een universitair papiertje op zak heeft. Een beauty met brains dus!

Naast haar studie en werk bij ons Stadscafe zit ze thuis ook niet stil. Ze houdt enorm van koken en als ze kookt, dan kookt ze altijd (ja echt altijd) rijst, kip en groenten. Maar waar je haar echt blij mee maakt in de keuken is met het bakken van een taart. Ze bakt ten minste een keer per week een appeltaart of cheesecake. Nou Hannah, die willen wij wel een keertje van je proeven!

 

Misschien heb je deze kleine krullebol al zien rondrennen in ons Stadscafe. Of misschien alleen haar krullen, die boven het dienblad uitkomen wanneer ze zich op zaterdagavonden een weg baant door de dansende menigte. Maar Hannah is een doorzetter en het lukte haar al snel om onze gasten te voorzien van een ijskoud biertje wat niet doodgeslagen was. We zijn dan ook ontzettend blij dat ze ons is komen versterken in de bediening.

Thuis cocktails maken en bijkletsen met een muziekje op, dat vind ik veel leuker dan uitgaan in de stad.

Met een Surinaamse moeder en een Nederlandse vader groeide ze op in Amsterdam, maar omdat haar vader niet wilde dat ze later met een wietlucht thuis zou komen zijn ze op haar zesde verhuisd naar Vathorst. Blowen was sowieso niks geweest voor Hannah vertelt ze, ze houdt er meer van om thuis een drankje te doen met haar vriendinnen. “Thuis cocktails maken en bijkletsen met een muziekje op, dat vind ik veel leuker dan uitgaan in de stad.”

Bij La Salita in Hoevelaken deed ze haar eerste horeca ervaring op en sindsdien wil ze niks anders meer. Ze ziet zichzelf de komende jaren nog wel werken bij het Stadscafe. Tot ze psycholoog is, want daarvoor studeert ze nu aan het MBO. Aan ambitie heeft ze niets tekort, dat blijkt. Ze wil namelijk doorstuderen tot ze een universitair papiertje op zak heeft. Een beauty met brains dus!

Naast haar studie en werk bij ons Stadscafe zit ze thuis ook niet stil. Ze houdt enorm van koken en als ze kookt, dan kookt ze altijd (ja echt altijd) rijst, kip en groenten. Maar waar je haar echt blij mee maakt in de keuken is met het bakken van een taart. Ze bakt ten minste een keer per week een appeltaart of cheesecake. Nou Hannah, die willen wij wel een keertje van je proeven!

 

Back To Top