De afgelopen jaren hebben we veel collega’s zien groeien en bloeien. Vandaag willen we een paar gezichten in het zonnetje zetten die zonder ervaring bij ons binnen kwamen, leerlingen geworden zijn in het horecavak, en nu klaar zijn voor nieuwe avonturen.
Bryan begon in onze keuken als leerling, getalenteerd en met een goed stel hersens. Maar schoolwerk was niet echt zijn ding, waardoor het hem behoorlijk wat bloed, zweet en tranen heeft gekost. Daarom zijn we extra trots dat hij nu, na twee jaar als leerling bij ons gewerkt te hebben, aan zijn laatste studiejaar begint. Klaar om de volgende stap in zijn culinaire reis te zetten: een stage bij Hete Kolen!
Valentijn was ooit een nieuweling zonder keukenervaring, maar met enorm veel energie. Na eerst in onze keuken te hebben gewerkt besloot hij een koksopleiding te volgen bij Deltion in Zwolle en hij staat nu op het punt om zijn volgende stap te zetten: zijn stage bij Madonna staat namelijk voor de deur!
Zie jij jezelf ook werken in onze keuken? Bekijk dan hier de vacature!
Evy en Luuk zijn geen onbekenden voor ons. Deze zomer keerden ze even terug tussen hun hotelschoolstudies door. Nu gaan ze beiden op stage, waarbij ze de wereld van hospitality verder gaan verkennen. Luuk’s stage brengt hem naar Curaçao, terwijl Evy al in Australië is begonnen aan haar avontuur. Het is geweldig om te zien hoe een bijbaan bij ons hun passie voor de horeca heeft aangewakkerd.
Hoewel ze nu allemaal weg zijn voor stages, hopen we stiekem dat ze op een dag weer bij ons terugkomen. Voor nu zijn we supertrots en kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor ze in petto heeft!