skip to Main Content

De rollen omgedraaid tijdens ons nieuwjaarsfeest!

7 januari 2020

De rollen omgedraaid tijdens ons nieuwjaarsfeest!

7 januari 2020

Je zou denken dat we na alle feestdagen wel genoeg hadden van al het lekkere eten en drinken… Maar met dit team konden we een nieuwjaarsfeestje natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Toen we de Amersfoortse horeca legendes vroegen om hun rol van vaste gast voor één avond te ruilen met die van ons hoefden zij niet lang na te denken. Met de altijd lachende barman Sammy Richardson, maître Ton Hover die het overzicht hield en een heerlijk diner bereid door chefs Erik Bikkers en Robin Porrio werd het een avond om nooit meer te vergeten!

Aan tafel!

De tafels zijn netjes gedekt, de indeling is gemaakt en de menukaarten liggen op tafel. Bij binnenkomst worden we warm ontvangen door Ton, die klaar staat met een heerlijk glaasje champagne. “Nee, ik niet hoor. Ik doe dry January”, werd er nog gezegd. Maar na 5 minuten was die ruggengraat bij de meesten al verdwenen. Voor degenen die het wel volhouden heeft Sammy gelukkig alcoholvrij bier koud staan achter de bar. Naarmate iedereen binnendruppelt vult het Stadscafé zich met steeds meer gezelligheid en Erik en Robin zorgen voor heerlijke geuren. Er staan ons maar liefst vijf luxe gangen te wachten en waarschijnlijk nog meer glazen wijn. Hier heeft behoorlijk wat voorbereiding in gezeten en het voelt heerlijk om zo in de watten te worden gelegd door deze fijne mannen. We kunnen niet wachten om aan tafel te gaan!

Terugblikken

Tussen de smaaksensaties door is het tijd om even terug te blikken op 2019. Er is hard gewerkt, dag in dag uit, om het Stadscafé steeds weer naar een hoger niveau te tillen. De focus ligt daarbij vooral op het samenwerken en het verbeteren van de werkprocessen. We hebben ontzettend veel lol op de werkvloer, mooie vriendschappen zijn ontstaan en we nemen onze gasten maar al te graag mee in deze sfeer. Maar we moeten tegelijkertijd ook kritisch zijn naar elkaar, wat niet altijd even makkelijk blijkt te zijn.

Als we terugkijken naar het afgelopen jaar dan mogen we met trots zeggen dat we enorm veel hebben geleerd en daar zijn mooie successen uit voortgekomen. En successen zijn er om te vieren, toch? Wouter, Freek en Loesje zorgen daarom tussen de heerlijke gerechten door voor wat spraakvermaak en iedereen komt aan bod. Tussen neus en lippen door wordt er ook nog even verteld dat Jona 8.400 porties nacho’s heeft gemaakt. Dat zijn gemiddeld 23 porties per dag, moet je nagaan!

Op naar een mooi 2020

Na de speeches kun je merken dat iedereen uitkijkt naar weer een mooi nieuw jaar met nieuwe kansen. Waarin we allemaal onze kennis en talenten in mogen zetten; van bier, koffie en wijn tot social media. Duurzaamheid komt daarin ook aan bod, zodat we naast de activiteiten die we al organiseren samen nog meer maatschappelijk verantwoord kunnen gaan ondernemen.

Genoeg plannen dus om van 2020 een topjaar te maken!

Bedankt!

Ook dankzij jou was 2019 een groot succes. Heb jij nog advies wat je ons zou willen meegeven voor komend jaar? Dan horen we dat graag op de werkvloer of via een berichtje. Samen gaan we er weer een topjaar van maken!

Met speciale dank aan Erik, Sammy, Ton en Robin die ons op en top hebben verzorgd. Het was fantastisch!!

Je zou denken dat we na alle feestdagen wel genoeg hadden van al het lekkere eten en drinken… Maar met dit team konden we een nieuwjaarsfeestje natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Toen we de Amersfoortse horeca legendes vroegen om hun rol van vaste gast voor één avond te ruilen met die van ons hoefden zij niet lang na te denken. Met de altijd lachende barman Sammy Richardson, maître Ton Hover die het overzicht hield en een heerlijk diner bereid door chefs Erik Bikkers en Robin Porrio werd het een avond om nooit meer te vergeten!

Aan tafel!

De tafels zijn netjes gedekt, de indeling is gemaakt en de menukaarten liggen op tafel. Bij binnenkomst worden we warm ontvangen door Ton, die klaar staat met een heerlijk glaasje champagne. “Nee, ik niet hoor. Ik doe dry January”, werd er nog gezegd. Maar na 5 minuten was die ruggengraat bij de meesten al verdwenen. Voor degenen die het wel volhouden heeft Sammy gelukkig alcoholvrij bier koud staan achter de bar. Naarmate iedereen binnendruppelt vult het Stadscafé zich met steeds meer gezelligheid en Erik en Robin zorgen voor heerlijke geuren. Er staan ons maar liefst vijf luxe gangen te wachten en waarschijnlijk nog meer glazen wijn. Hier heeft behoorlijk wat voorbereiding in gezeten en het voelt heerlijk om zo in de watten te worden gelegd door deze fijne mannen. We kunnen niet wachten om aan tafel te gaan!

Terugblikken

Tussen de smaaksensaties door is het tijd om even terug te blikken op 2019. Er is hard gewerkt, dag in dag uit, om het Stadscafé steeds weer naar een hoger niveau te tillen. De focus ligt daarbij vooral op het samenwerken en het verbeteren van de werkprocessen. We hebben ontzettend veel lol op de werkvloer, mooie vriendschappen zijn ontstaan en we nemen onze gasten maar al te graag mee in deze sfeer. Maar we moeten tegelijkertijd ook kritisch zijn naar elkaar, wat niet altijd even makkelijk blijkt te zijn.

Als we terugkijken naar het afgelopen jaar dan mogen we met trots zeggen dat we enorm veel hebben geleerd en daar zijn mooie successen uit voortgekomen. En successen zijn er om te vieren, toch? Wouter, Freek en Loesje zorgen daarom tussen de heerlijke gerechten door voor wat spraakvermaak en iedereen komt aan bod. Tussen neus en lippen door wordt er ook nog even verteld dat Jona 8.400 porties nacho’s heeft gemaakt. Dat zijn gemiddeld 23 porties per dag, moet je nagaan!

Op naar een mooi 2020

Na de speeches kun je merken dat iedereen uitkijkt naar weer een mooi nieuw jaar met nieuwe kansen. Waarin we allemaal onze kennis en talenten in mogen zetten; van bier, koffie en wijn tot social media. Duurzaamheid komt daarin ook aan bod, zodat we naast de activiteiten die we al organiseren samen nog meer maatschappelijk verantwoord kunnen gaan ondernemen.

Genoeg plannen dus om van 2020 een topjaar te maken!

Bedankt!

Ook dankzij jou was 2019 een groot succes. Heb jij nog advies wat je ons zou willen meegeven voor komend jaar? Dan horen we dat graag op de werkvloer of via een berichtje. Samen gaan we er weer een topjaar van maken!

Met speciale dank aan Erik, Sammy, Ton en Robin die ons op en top hebben verzorgd. Het was fantastisch!!