Zo met corona in het kielzog vonden we het spannend om events te organiseren. Het moet een aanvulling zijn op wat er al is, maar het moet niet te druk worden. Het is voor onze gasten, maar ook voor mensen die ons nog niet kennen. We willen het niet aan de grote klok hangen, maar men moet wel weten dat we iets organiseren. Hoe doe je dat?
Na wat brainstormen, wikken en wegen hebben we ervoor gekozen om dingen die we al deden op een wat groter podium te zetten. Bijvoorbeeld onze cocktailavond SHAKE; een aantal van onze collega’s schudt een aardig repertoire cocktails uit de mouw. Zij hebben samen een aparte cocktailkaart gemaakt en met een barretje op ons terras, een extra kaartje op tafel en een klein beetje promotie op de sociale kanalen is er een spetterende avond neergezet. Het smaakt naar meer!

Erik Bikkers is een graag geziene gast bij ons Stadscafé. Hij heeft een ellenlang “track-record” in de horeca. Van restaurant Dorloté tot de Salentein, van Tot 2007 tot Viva Maria en alles wat daar tussen, voor en na is geweest. Erik heeft afgelopen jaar voor onze collega’s een nieuwjaarsdiner gekookt in onze keuken. Lange gedekte tafels en een geweldig menu. Toen Wouter hem vertelde over onze vrijdagavondplannen, wilde Erik meteen meedoen. Al twee vrijdagen achter elkaar hebben we nu oesteravonden georganiseerd. De ene avond met Gin-tonics buiten de kaart om en afgelopen vrijdag verruilden we de GT’s voor flessen cava. Stond Erik op een krat achter onze boomstam met manden vol oesters. En ze zijn allemaal opgegaan!
Aankomende vrijdag, 25 september maken we er een Spaanse avond van. Erik snijdt voor je ogen prachtige gedroogde Iberico-ham en smaakvolle Manchego. Daarbij serveren we brood en een goed glas stevige Rioja, perfect passend bij het herfstige weer. Vanaf 17.00, wat ons betreft de perfecte borreltijd, kan je een plank voor twee bestellen met een glas wijn erbij. Je kan natuurlijk ook alles los bestellen.
De komende vrijdagen krijgen allemaal een gouden randje. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.